Radera ditt Our Place-konto
Du kan när som helst radera ditt konto direkt i appen. Det tar mindre än en minut.
I appen
- Öppna Our Place och logga in.
- Tryck på kugghjulet uppe till höger för att öppna Inställningar.
- Skrolla ned, tryck på ”Radera konto” och bekräfta.
Vad som händer med din data
- Ditt konto, din e-postadress och din profil raderas direkt.
- Dina hemliga önskningar på önskelistan raderas också.
- Innehållet på er gemensamma plats – uppgifter, listor, händelser, utgifter – finns kvar för din partner. Om du var den sista medlemmen raderas hela platsen och allt innehåll.
- Raderade uppgifter kan finnas kvar i krypterade säkerhetskopior i upp till 7 dagar.
- Ett abonnemang avslutas inte när kontot raderas – säg upp det i App Store eller Google Play.
Kan du inte öppna appen?
Skriv till [email protected] från e-postadressen du loggar in med, med ämnet ”Radera mitt konto”. Vi raderar kontot inom 30 dagar och bekräftar via e-post.
Radera bara viss data
Du kan själv radera vilken uppgift, händelse, utgift eller listpost som helst i appen – när som helst och utan att radera kontot.